25 Haz 2024

ÖĞR. GÖR. YÜCEL KAMAR, POLONYA, POWISLANSKI UNIVERSITY’DE ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü, Öğr. Gör. Yücel Kamar, Erasmus+ değişim programı kapsamında iş birliğinde bulunduğumuz Polonya, Gdansk’da yerleşik Powislanski Szkola Wyzsa’da (Powislanski University) 22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği gerçekleştirdi. Kamar, 20 farklı ülkeden katılımcılarla ve öğrencilerle bir araya geldi ve Erasmus+ değişim programları hareketliliklerinde karşılaşılan zorluklar ve Erasmus+ programının sunduğu fırsatlar üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Kamar, ayrıca üniversitenin, Kwidzyn şehrinde düzenlediği çeşitli etkinliklere katıldı.