5 Tem 2024

Polonya’da yerleşik Powiślański University’den gelen dört kişilik bir heyet, Erasmus+ Programı Personel Eğitim Alma Hareketlilikleri kapsamında kurumumuzu ziyaret etti.

1-5 Temmuz tarihleri arasında hareketlilik gerçekleştiren heyet üyeleri; Rektörlükten Prof. Dr. Beata Pawlowska, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Aleksandra Śnieg, Prof. PSW ve MA Elżbieta Olszewska, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nden Dr. Hab. Tomasz Plata-Przechlewski, Prof. PSW’dir.

Heyet, ziyaretleri esnasında Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar eşliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti. Burada akademik kadro ile bir araya gelerek fakülte ve laboratuvar turu yapıldı. Görüşmeler sırasında iki kurum arasındaki işbirliği fırsatları da ele alındı.

Daha sonra Kartal Kampüsü’ne geçilerek, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Metin Toptaş ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nden Prof. Dr. Mehmet Erkan ile toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda, iki kurum arasındaki işbirliği ve ortak projeler üzerine verimli tartışmalar yapıldı.

Bu ziyaret, kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi ve karşılıklı bilgi paylaşımının artırılması adına önemli bir adım olmuştur.