7 Haz 2024

PROF. DR. TOMASZ BURATOWSKI, STATE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES IN PRZEMYSL’DEN, ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMINDA KURUMUMUZU ZİYARET ETTİ

Prof. Dr. Tomasz Buratowski, Polonya Przemysl Uygulamalı Bilimler Devlet Üniversitesi’nden, Erasmus+ Programları Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında kurumumuzu ziyaret etti.

Mekatronik Mühendisliği alanında çalışmalar yapan Prof. Dr. Tomasz Buratowski, kurumumuzda Haydar Şahin hocamızın eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi.

Ayrıca, mekatronik mühendisliği alanındaki akademik personelimiz ile bir araya gelerek akademik işbirliği ve potansiyel ortak araştırma projelerini görüştü. Prof. Dr. Buratowski, araştırma tesislerimizi gezerek müfredat geliştirme ve öğrenci değişim programları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Bu hareketlilik, uluslararası işbirliğini güçlendirmekte ve bu tür etkinlikler, eğitim ve öğretim kalitemizin artmasına ve uluslararası perspektiflerin gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır.