25 Nis 2024

TODOR KABLESHKOV UNİVERSİTY OF TRANSPORT, BULGARİSTAN’DAN SNEJANA MİRCHEVA VE VENETA KAMENOVA ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİKLERİ EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA KURUMUMUZU ZİYARET ETTİ.

Üniversite olarak, Bulgaristan’dan Muhasebe birimi Müdür Yard. Snejana Mircheva ve Muhasebe birimi personeli Veneta Kamenova Erasmus+ Personel Hareketlilikleri kapsamında eğitim almak üzere kurumumuzu ziyaret ettiğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Misafirlerimiz hareketlilikleri kapsamında Erasmus Ofisinde Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar ve Uzman Yardımcısı İlayda Önder’i ziyaret ettiler. Bu değerli ziyaret, uluslararası iş birliği ve bilgi paylaşımı açısından büyük bir fırsat sunmaktadır. Kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve birlikte verimli bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyoruz.