22 Mar 2024

ULUSLARARASI İŞLETME ÜNİVERSİTESİ KANADA İLE 2. İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

20 Mart 2024 tarihinde, İstanbul Gedik Üniversitesi ile Kanada’nın Ontario eyaletinde bulunan Uluslararası İşletme Üniversitesi (International Business University, IBU) arasında çift diploma ve değişim programları konusunda iş birliği olanaklarının değerlendirildiği çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya IBU’dan Uluslararası Programlar Yöneticisi Taylan Tatlı, İşletme Yüksek Lisans Departmanı Dekanı Dr. Artie Ng, Başkan Yardımcısı Chris Fraser; İstanbul Gedik Üniversitesi’ni temsilen ise İşletme Yüksek Lisans Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Enver Gürel, Dr. Öğr. Üyesi Metin Toptaş, Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Doç. Dr. İzzet Paruğ Duru ve Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar katılmıştır. Bu toplantının odak noktası, iki kurum arasında akademik iş birliği olanaklarının keşfi ve değerlendirilmesi olmuştur.