28 Mar 2024

Üniversitemiz ile Letonya, Riga’da yerleşik Latvijas Universitates Rigas Medicinas Koledza arasında 2028-2029 akademik yılı sonuna kadar geçerli olacak Erasmus+ kurumlararası ikili anlaşması dijital ortamda imzalanmıştır. Anlaşmaya aracılık ettiği için Öğretim Görevlisi Yeter Çuvadar Baş hocamıza teşekkürlerimizi sunarız. Anlaşmanın detayları aşağıdaki tabloda bulunmaktadır:

LATVIJAS UNIVERSITATES RIGAS MEDICINAS KOLEDZA RİGA LETONYA SAĞLIK Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği İçin: 5/2
Ders Verme Hareketliliği İçin: 5
Eğitim Alma Hareketliliği İçin: 5