3 Haz 2024

ÜNİVERSİTEMİZ İLE UNIVERSITAET BIELEFELD, ALMANYA ARASINDAKİ ERASMUS+ KURUMLARARASI İKİLİ ANLAŞMASI 2028-2029 AKADEMİK YILI SONUNA KADAR GEÇERLİ OLACAK ŞEKİLDE DİJİTAL ORTAMDA UZATILDI.

Üniversitemiz ile Almanya’nın Bielefeld Üniversitesi arasındaki Erasmus+ kurumlararası anlaşmasının 2028-2029 akademik yılının sonuna kadar dijital ortamda uzatıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu uzatma kararı, işbirliği sürecimizin ve akademik değişim programlarımızın devam etmesini sağlamaktadır.

Anlaşmanın yenilenmesi, uluslararası işbirliğini teşvik etme ve öğrencilerimize ve personelimize yurt dışında değerli deneyimler kazanma fırsatları sunma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha teyit etmektedir.

Anlaşmanın detayları aşağıdaki tabloda bulunmaktadır:

UNIVERSITAET BIELEFELD Bielefeld Almanya uni-bielefeld.de Hukuk Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği İçin: 4/0
Ders Verme Hareketliliği İçin: 3
Eğitim Alma Hareketliliği İçin: 0