23 Ara 2022

ÜNİVERSİTEMİZ İLE UNIVERSITY OF LIFE SCIENCE IN LUBLIN ARASINDA İKİLİ ANLAŞMA İMZALANDI

Üniversitemiz ile Polonya, Lublin’de yerleşik “Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie” (University of Life Science in Lublin) arasında Erasmus+ hareketlilikleri kapsamında Kurumlararası İkili Anlaşma imzalanmıştır.

Anlaşmaya aracılık eden Öğr. Gör. Çağla Pınarlı hocamıza Erasmus Koordinatörlüğü olarak teşekkürlerimizi sunarız. ”

“AN INTER-INSTITUTIONAL AGREEMENT BETWEEN İSTANBUL GEDİK UNIVERSITY AND UNIVERSİTY OF LIFE SCIENCE IN LUBLIN WAS SIGNED WITHIN THE CONTEXT OF ERASMUS+

An Inter-Institutional Agreement was signed between our university and University of Life Science in Lublin, Poland (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie) within the scope of Erasmus+ mobility.