22 May 2024

University Constantin Brâncuși of Târgu Jiu, Romanya’dan Dr. Öğr. Üyesi Ana Daniela Bobaru, Erasmus+ Programı Kapsamında Kurumumuzda Ders Verdi

University Constantin Brâncuși of Târgu Jiu, Romanya’dan Dr. Öğr. Üyesi Ana Daniela Bobaru, Erasmus+ Programları Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında kurumumuzda ders verdi.

Hukuk Bölümü’nde görev yapan Dr. Ana Daniela Bobaru, kurumumuzda Ege Okakın Erbaş hocamızın eşliğinde bir derse katılarak konuşmacı olarak görev aldı. Sevgili Ana Daniela, Romanya’nın hukuk sistemi üzerine değerli bilgiler sundu ve detaylı anlatılar gerçekleştirdi.

Bu hareketlilik, uluslararası işbirliğini güçlendirmekle kalmayıp, hem akademik personelimiz hem de öğrencilerimiz için oldukça verimli geçti. Bu tür etkinlikler, eğitim ve öğretim kalitemizin artmasına ve uluslararası perspektiflerin gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır.