7 Haz 2024

UNİVERSİTY CONSTANTİN BRÂNCUȘİ OF TÂRGU JİU, ROMANYA’DAN REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. ŞTEFAN SORİNEL GHİMİŞİ, ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMINDA KURUMUMUZU ZİYARET ETTİ

University Constantin Brâncuși of Târgu Jiu, Romanya’dan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ştefan Sorinel Ghimişi, Erasmus+ Programları Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında kurumumuzu ziyaret etti.

Mekatronik Mühendisliği alanında çalışmalar yapan Prof. Dr. Ştefan Sorinel Ghimişi, kurumumuzda Haydar Şahin hocamızın eşliğinde sunum gerçekleştirdi. Mekatronik Mühendisliği alanındaki akademik personelimiz ile bir araya gelerek akademik işbirliği konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler.

Bu hareketlilik, uluslararası işbirliğini güçlendirmekte ve bu tür etkinlikler, eğitim ve öğretim kalitemizin artmasına ve uluslararası perspektiflerin gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır.