9 Eki 2024

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ ORYANTASYONLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversite hayatına yeni adım atan 1. Sınıflarımıza geniş kapsamlı oryantasyon sunumu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı ve bölüm hocaları Arş. Gör. İlkay Tuğçe Köse ve Arş. Gör. İrem Nur Usluer’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Ayrıca klinik uygulamalara gözlemci olarak katılmaya başlayacak olan 3. Sınıf öğrencilerimiz için Temel Fizyoterapi Uygulamaları hakkında ayrıntılı oryantasyon sunumu yapılıp interaktif hoca-öğrenci bazlı istişareler yapıldı.

Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ediyor, ailemize yeni katılan öğrencilerimize de tekrardan hoş geldiniz diyoruz.