19 Eki 2011

2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılının İlk Kültürel Etkinliği

Gedik Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile Hakla İlişkiler ve Tanıtım Birimi koordinasyonuyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Pendik Yerleşkesi Konferans Salonunda Timsal Karabekir, ‘Dünü Unutma ki, Yarına Hakkın Olsun’ konulu seminer verdi. Atatürk’ün silah arkadaşı General Kazım Karabekir’in kızı olan Timsal Karabekir, konuşmasını Kazım Karabekir’in arşivinden çeşitli fotoğraflar eşliğinde yaptı.

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Gedik Üniversitesi’nde düzenlenen bu ilk ve çok anlamlı kültürel etkinlik öğrencilerin yoğun ilgisini çekti. Gedik Üniversitesi yönetimi öğrencilerinin tarih bilgilerini geliştirecek, kültürel, sosyal ve kişisel gelişmelerinde yardımcı olacak seminer ve konferans etkinliklerini yıl içerisinde devam ettirmeyi planlamaktadır.