21 Şub 2023

GEDİK MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI, SİGORTACILIK VE ÖZEL EMEKLİLİK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU (SEDDK) TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILIM SAĞLADI.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı adına program başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ergül BALLI, SEDDK Başkanı Mehmet Akif EROĞLU tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin seçilmiş 16 üniversitesinin bankacılık ve sigortacılık bölüm başkanları ile video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladı.

Sigortacılık öğrencileri için istihdam olanaklarını arttırmak ve sigorta sektörüne yetkin insan kaynağı sağlamak amacıyla SEDDK yönetimi tarafından geliştirilen projenin detayları hakkında bilgi verilmesinin ardından SEDDK Başkanı ile öğretim elemanları arasında gerçekleştirilen istişare ile toplantı tamamlandı.