28 Mar 2019

Bankacılık ve Sigortacılık Programı tarafından Dijital Finansal Okuryazarlık: Blockchain ve Kodlama Etkinliği Gerçekleştirildi

Türk Ekonomi Bankası İstanbul Bölge Satış Müdürü Mutlu İlhan’ın konuşmasıyla başlayan Dijital Finansal Okuryazarlık: Blockchain ve Kodlama etkinliği Dijital Pazarlama Okulu Kurucusu Yasin Kaplan’ın konuşmasıyla devam etti. Ardından  eğitmenimiz Ali Sermet Taşdöğen bir buçuk saat süren eğitimi gerçekleştirirken, eğitim sonrası yapılan bilgi yarışmasına en kısa sürede en çok doğru cevabı veren 10 öğrencimize sahnede powerbank hediye edildi.

Türk Ekonomi Bankası Aile Akademisi’nin Dijital Finansal Okuryazarlık eğitimlerinin üniversitemizdeki basamağı olan eğitim, öncesinde aralarında Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ’nün de bulunduğu 16 üniversitede gerçekleştirilmişti.