28 Ara 2011

Başarılı Öğrencilere Belge Takdim Töreni

28 Aralık 2011, Çarşamba günü Gedik Üniversitesi Kongre Salonunda 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında onur ve yüksek onur belgesi almayı hak kazanan öğrencilere yönelik bir tören düzenlendi.

Belge Takdim töreninde Gedik Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Halil Kaya Gedik, Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik Sadıklar, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Akkuş, ve Gedik MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuba Karahan yaptıkları konuşmalarda tüm konuklara hitap ettiler.

Gedik Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Halil Kaya Gedik’in 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılının 1.’sine ödülünü vermesiyle başlayan tören Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik Sadıklar, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Akkuş, Gedik MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuba Karahan ve Öğretim Görevlilerinin başarılı öğrencilere ödüllerini vermesiyle devam etti.

Ödül Takdim töreninde Gedik Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın koordinasyonuyla, Üniversitenin öğrencilerinin ders dışı zamanlarını faydalı değerlendirmek amacıyla yürütmüş oldukları dans ve müzik faaliyetlerinin bazı bölümleri de ödül töreninde sergilendi.