30 May 2023

Çocuk Gelişimi Programı her zaman kendini güncelleyen dinamik yapısıyla çalışmalarına devam ediyor

Gedik MYO Konferans Salonunda 22.05.2023 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikle Çocuk Gelişimcilerin “Özel Eğitim Uygulamalarında Karşılaştıkları Zorluklar” ele alındı. Tüm Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin ve akademisyenlerin bulunduğu etkinlikte; birinci sınıf öğrencileri bir yıl sonra deneyimleyecekleri uygulamalar hakkında ikinci sınıfların deneyimlerini dinlediler. Moderatör Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU; 3+1 müfredatı kapsamında haftanın 5 günü uygulamaya çıkan çocuk gelişimcilerden alanda karşılaştıkları sorunları dinledi ve çözüm yolları konuşuldu. Uygulamaların en iyi şekilde yürütülmesi için öneriler verildi sonraki yılda gerçekleştirilecek uygulamalar için gerekli tedbirler alındı.