6 Haz 2023

Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf öğrencileri Bir Sevgi Bin Hayat projesini hayata geçirdiler

Öğr. Gör. İrem Altan Aksu koordinatörlüğünde Pendik Süreyya paşa İlkokulu ve Kopuzlar Vakfı Anaokulunda 5’er  haftalık sürede yapılan projede öğrencilere; hayvanları tanıtmak, hayvanlara dair ön yargıların oluşmadan ortadan kaldırılması, hayvanlara sevgi ve saygı kavramlarını öğreterek; hayvan sevgisinin aşılanması amaçlandı.

Bu amaç kapsamında proje ekibi tarafından oluşturulan senaryolar kapsamında her hafta farklı hayvanları konu alan etkileşimli dramalar gerçekleştirildi. Drama etkinliği sonrasında çocuklarla birlikte sanat etkinlikleri, okulun etrafındaki hayvanların beslenmesi ve barınabilmesi için yuva yapımları gerçekleştirildi.

Proje sonunda proje ekibine Teşekkür Belgesi takdimi gerçekleştirildi.

Projenin gerçekleştirilmesi için destekçi olan Süreyya paşa İlkokuluna ve Kopuzlar Vakfı Anaokuluna teşekkür ederiz.