6 Haz 2023

Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. İrem Altan Aksu koordinatörlüğünde yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Çocuklar Mutlu Yarınlar Umutlu projesinin dördüncüsünü gerçekleştirdiler

Marmara Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (EAH) yürütülen proje kapsamında haftanın 3 günü farklı birimlerde tedavi gören hasta çocuklara yönelik çalışmalar yapıldı. Projede çocukların hastanede bulundukları süre içerisinde kaygı seviyelerini azaltmak, hastanede geçen sürelerinde çocukları dijital oyunlardan uzaklaştırmak, eğlenirken öğrenmelerini sağlamak amaçlandı. Her hafta farklı etkinlik temaları belirlenerek bu temalara özgü etkinlikler gerçekleştirildi.

27 Aralık 2022’de Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Marmara Pendik EAH İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Ümran Polat proje ekibine Teşekkür Belgesi takdiminde bulunarak başarılarının devamını diledi.

Projeye destekleri için Marmara Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teşekkür ederiz.