6 Haz 2023

Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. İrem Altan Aksu koordinatörlüğünde yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Hayalim Okulumun Duvarında projesinin dördüncüsünü gerçekleştirdiler

Yayalar Ortaokulu Anasınıfının duvarlarını uzay ve akvaryum temasıyla renklendirildi. Koridorlarda Atatürk Köşesi, çocukların hatıra fotoğrafı için kullanabileceği balon görseli, boy ölçümünde kullanılabilecek deniz feneri, eğlenceli rakamlar da çizilerek proje sonlandırıldı.

27 Aralık 2022 Gedik MYO konferans salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Okul Müdürü Recep Alemdar, Müdür Yardımcısı Bedriye Ağaçdiken ve Çalışkan Arılar anasınıfının minik üyeleri; Proje Yürütücüsü Öğr. Gör. İrem Altan Aksu ile ve tüm proje ekibine plaket takdiminde bulundular.

Projeye destekleri için Yayalar Anaokuluna teşekkür ederiz.