16 Kas 2023

ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞR. GÖR. İREM ALTAN AKSU TARAFINDAN BİR GEZİ ORGANİZE EDİLDİ

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU ile birlikte 01.11.2023 tarihinde Çatalca Teknoloji Müzesi’ne teknik gezi gerçekleştirdiler.

Bu müzede öğrenciler, M.Ö. 3500’lü yıllardan başlayarak günümüze ulaşan bir zaman yolculuğu yaptı. Zonguldak’ın kara treninden; askeriyede kullanılan savaş kamyonlarına, süt dağıtımında kullanılan arabalardan, 1951 Morris’e kadar birçok taşıt; müzikallerde kullanılan çeşitli enstrümanların yer aldığı müzede geçmişte yaşayan insanların hayatlarına konuk oldular.

Yaparak yaşayarak öğrenme stilini benimseyen Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, müzede çeşitli bilgi ve deneyimler elde ederek kendi tasarladıkları projeleri için içeriklerinde kullanmak üzere çekimler yaptı.