11 Şub 2022

Çocuk Gelişimi Programı tarafından “BİLİNÇLİ ÇOCUKLAR” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’ nun yürüttüğü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf öğrencisi Buse Kazancı, Şehit Halit Kantarcı Anaokulunda “Bilinçli Çocuklar” isimli proje gerçekleştirdi.

2021-2022 Güz Dönemi boyunca her hafta Salı günü anaokulundaki tüm öğrencilerle çalışıldı. Projede, öğrencilerin doğal afetler konusunda bilgilendirilmesi amaçlandı.

Öğrencilere deprem, sel, heyelan, yangın ile ilgili yaşlarına uygun olarak düzenlenen etkinlikler aracılığıyla, doğal afet esnasında kendilerini nasıl korumaları gerektiği gösterildi.

Proje sonunda kurum müdürü ile veliler, memnuniyetlerini ve projenin sürekliliğini isteyen formlarla geri bildirim sağladılar.