11 Şub 2022

Çocuk Gelişimi Programı tarafından “OKULUMU GÜZELLEŞTİRİYORUM PROJESİ” gerçekleştirildi

Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’nun yürütücülüğünü yaptığı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, gelenek bozulmadı ve bu yıl “Okulumu Güzelleştiriyorum” projesinin üçüncüsü gerçekleştirildi.

Çocuk Gelişimi Programı ikinci sınıf öğrencileri Hazal Konak, Buse Eren, Işıl Alpteki, Semanur Tahmisoğlu proje ekibinde görev aldılar.

Mediha Engizer Mesleki ve Teknik Lisesinin içinde bulunan anaokulunda, seçilen bir sınıf uzay teması çerçevesinde yeniden renklendirildi. Sınıfın içine Güneş sistemi, küçük astronotlar çizildi. Kitap okuma köşesi için ağaç ve kitap okuyan öğrenciler tercih edildi. Öğretmenlerin ve öğrencilerin de isteği üzerine, tüm öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimlerinde kullanması için renkli kanatlar çizildi.

6 hafta süren renklendirme çalışmaları sonrasında, sınıflarına gelen öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu, tüm emeklerin en güzel karşılığı oldu.