15 Nis 2021

Çocuk Gelişimi Programı tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamındaki “OYUN KUTUSU” Projesi Gerçekleştirildi

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürütücülüğünü Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU’nun yaptığı ‘OYUN KUTUSU’ projesi; İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Sümeyye KAHRAMAN, Kevser GÜLCÜ, Esmanur DEMİRCİ, Merve SEKMEN tarafından gerçekleştirildi.

Ders kapsamında ‘YouTube’ projesi adı altında Covid-19 salgını nedeniyle evde kalan çocuklar için çeşitli içerikler sunmayı hedefledikleri bir kanal açtılar. İçerik yelpazesinde; Çocuk Şarkıları, Dikkat Geliştirici Etkinlikler, Sanat Etkinlikleri, Meslekleri Tanıtma ve Kitap Önerileri gibi kategoriler bulunuyor.

Her içeriğin sunumunu bir öğrenci üstlenmiş olsa da ortak adımlar atarak ilerleyen bu ekip; video çekimlerini tamamlayarak YouTube ve Instagram üzerinde paylaşımlarını gerçekleştirdi.

PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ

Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU

PROJE EKİBİ

Sümeyye KAHRAMAN

Esmanur DEMİRCİ

Merve SEKMEN

Kevser GÜLCÜ

Proje Instagram sayfası için TIKLAYINIZ

Proje Youtube Sayfası için TIKLAYINIZ.