7 Şub 2024

DİSLEKSİYİ ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yürütücülüğünü Öğr. Gör. İrem ALTAN Aksu’nun yaptığı ‘Disleksiyi Öğreniyorum’ projesi; Çocuk Gelişimi Programı 2.Sınıf öğrencilerinden Zeynep AYKUT ve Eda Nur YAMAN tarafından tamamlandı.

Çocuk Gelişiminde yürütülen sürdürülebilir projelerden olan Disleksiyi Öğreniyorum; üç yıldır sosyal medya uygulaması olan Instagram üzerinden kullanıcılara bilgilendirici içerikler sunmaya devam ediyor.

Okul öncesi çocuklarda Disleksi nedir, disleksi okul öncesi dönemde görülür mü, disleksinin belirtileri nelerdir, hangi testlerle tespit edilebilir vb. soruların cevabının bulunabileceği Disleksiyi Öğreniyorum Instagram hesabında; her hafta düzenli paylaşımlar yaparak disleksi hakkında bilgiler paylaşılmaktadır.

GEDİK MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen THU Proje Sunumları 2024’te proje üyeleri Zeynep AYKUT ve Eda Nur YAMAN, Disleksiyi Öğreniyorum sayfasını ve amaçlarını tanıttı. Teşekkür sertifikalarını Proje Yürütücüsü Öğr. Gör. İrem ALTAN AKSU takdim etti.

Disleksiyi Öğreniyorum Instagram sayfasını buradaki linkten takibe alabilirsiniz.