20 Kas 2023

Dr. Öğr. Üyesi Esra İŞBİLEN DURU “Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi” isimli sektör zirvesine, sonuç bildirgesini kaleme almak üzere davet edildi.

Türkiye Sigorta Birliği- KASIDER (Kadın Sigortacılar Derneği) iş birliği ile 29 Eylül 2023 tarihinde “Yüksek Topuklar: Sigorta Sektöründe Kadın Zirvesi” isimli sektör zirvesi gerçekleştirildi. Zirvenin 2023 yılı teması, 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden duyulan büyük üzüntüye ve sonrasında oluşan seferberlikte kadının düzen sağlayan etkisine dikkat çekmek üzere “Tabiat Ana: Zorluklar ve Umutlar” olarak belirlendi.

Zirveye Sigorta şirketlerinde görev yapan orta ve üst düzey yöneticiler, broker yöneticileri, acente sahipleri, bilirkişiler, sigorta hukuku alanında çalışanlar, sigorta şirketlerine destek hizmeti sağlayan çeşitli şirketlerin yöneticileri, sigortacılık alanında faaliyet göstermek isteyen kadın girişimciler, kadın derneklerinin başkan ve yöneticileri, akademisyenler ve finans sektöründe eğitim gören öğrencilerin katılım gösterdi. Zirveye katılan Dr. Öğr. Üyesi Esra İŞBİLEN DURU, aynı zamanda zirvenin sonuç bildirgesini eş yazar olarak kaleme alacaktır.