12 Oca 2024

İGÜN Enerji Teknolojileri Uygulamalari ve Araştirma Merkezi tarafından Enerji Verimliliği Zirvesi gerçekleştirildi

09.01.2024 tarihinde İGÜN Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde ‘Enerji Verimliliği Zirvesi’ etkinliği gerçekleştirildi. Enerji alanında başarılı çalışmaları olan, alanında başarılı,  değerli katılımcıları İstanbul Gedik Üniversitesinde ağırladık.  Makine Mühendisliği öğrencilerimiz Hacer Nur KAYMAK, Burhan Baran GÜNDER, Cansu TÜYSÜZ ve Mekatronik programı öğrencilerimiz Samet DEMİR, Nazlı Besnur ÖZKARDEŞ ve Necati EKMEN etkinliğimizde görev aldılar.

Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu;

Müdür Dr. Öğr. Üyesi Utku CANCI MATUR

Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gözde KONUK EGE

Üye Prof. Dr. Özden ASLAN ÇATALTEPE

Üye Dr. Öğr. Üyesi Parisa HEİDARNEJAD