20 Kas 2023

İGÜN FİNANS KULÜBÜ, 08 Kasım 2023 tarihinde KORU SİGORTA A.Ş. yöneticilerini ağırladı

Dr. Öğr. Üyesi Esra İŞBİLEN DURU’nun danışmanlığını yaptığı İGÜN FİNANS KULÜBÜ, 08 Kasım 2023 tarihinde Koru Sigorta’nın üç değerli yöneticisini ağırladı. Gedik MYO konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte misafirimiz, üç ayrı konuda deneyim ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Sırasıyla Koru Sigorta İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nihal Başoğlu işe alım süreçleri, insan kaynaklarının adaylardan beklentileri ve Koru Sigorta uygulamaları hakkında bilgi verirken, Özel Riskler ve Reasürans Departmanı müdürü Derya Kul Şentürk Kurumsal Teknik ve Reasürans konularını odağına adlığı sunumunu gerçekleştirdi. Son olarak Koru Sigorta Ürün ve Kampanya Uzmanı Nurgül Kertel Alkaç Satış ve pazarlama departmanlarında kariyer hedefleyenler için yararlı bilgileri bizimle paylaştı. Değerli yöneticilerimize, etkinliğin organizasyonunda yer alan İGÜN Finans Kulübü üyelerine ve katılım gösteren akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.