6 Haz 2023

İGÜN FİNANS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, HAZİNE MÜSTEŞAR YARDIMCISI DR. AHMET GENÇ’İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN “İGÜN VE REFORMİST SİGORTACILAR PLATFORMU GENÇLİK İÇİN BULUŞUYOR” İSİMLİ ETKİNLİKTE SEKTÖR DUAYENLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

12 Mayıs 2023 tarihinde Öğr. Gör. Esra İŞBİLEN DURU’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen ve İGÜN Finans Kulübü’nün katkı sunduğu webinar kapsamında yedi ayrı başlıkta, yedi ayrı sektör uzmanı sunumlarını gerçekleştirdiler. Sektörel bilgi ve deneyimlerinden yararlanma fırsatı sağladıkları için RSP İcra Kurulu Başkanı Eyyup ÇELİK’e; Türkiye’nin sigortacılık mevzuat altyapısını kuran Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet GENÇ’e; Zaman Insurance& Reinsurance Broker LLC’nin CEO’su ve akademisyen Serpil AKYOL ERDEN’e; TRAMER Eski Genel Müdürü ve Neosinerji Information Technologies A.Ş. CEO’su Mehmet ÜST’e; Canan Evren Sigorta Ltd. Şti. Kurucusu ve şirket sahibi Canan EVREN’e ve Marsh Turkey şirketinde kurumsal müşteri temsilcisi olan Ezgi Nur KAYA’ya teşekkür ederiz.
Bu vesileyle Reformist Sigortacılar Platformu’nun ilk üniversite buluşmasına ev sahipliği yapmaktan, öğrencilerimizin RSP Gençlik Kulübü’nün ilk üyeleri olmalarından dolayı duyduğumuz mutluluğu dile getirmek isteriz.

Webinarın konuşmacı listesi ve konu başlıkları;

Reformist Sigortacılar Platformu Konuşmacı Listesi ve Konu Başlıkları
RSP İcra Kurulu Başkanı Eyyup ÇELİK RSP Gençlik Kulübü Kurma Hedef ve Amaçları
Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet GENÇ Kuşaktan Kuşağa Bilgi ve Tecrübe Aktarımı, Geleceğin Tasarlanması
CEO Serpil AKYOL ERDEN Hayat, Hayat Dışı Sigortacılık ve Hizmet Sektörü