4
May
2023
İstanbul Gedik Üniversitesi Aşçılık Programı olarak öğrencilerimizi sektör temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyoruz
İstanbul Gedik Üniversitesi Aşçılık Programı olarak öğrencilerimizi sektör temsilcileriyle buluşturmaya devam ediyoruz. Öğr. Gör. Merve OKTAY moderatörlüğünde Bafra Pidecisi Tolga KURU ile yapmış olduğumuz “Türk Mutfak Kültüründe Pide Çeşitleri” konulu ders dışı etkinliğimizde öğrencilerimiz hem uygulamalı olarak pide yaptılar hem de Tolga Beyin vermiş olduğu teorik bilgilerle pide yapımının püf noktaları konusunda bilgi sahibi oldular.
Etkinlik sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet KESİK hocamız ve MYO müdürümüz Öğr. Gör. Sayın Emin Ahmet YEŞİL hocamız Tolga Beye hediyesini takdim ederken, Aşçılık Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Sayın Huriye ZAFERA da yeni çıkan kitabını hediye etti.
Yayınlanma Tarihi: 4 Mayıs 2023Son Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024