30 May 2023

İstanbul Gedik Üniversitesi Grafik Tasarım Programı Öğrencileri Eskişehir’de Sanat ve Kültürle Buluştu

İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri Eskişehir’de gerçekleştirdikleri etkinlikle sanat ve kültürle dolu bir gün geçirdiler. Program hocalarıyla birlikte OMM-Odunpazarı Modern Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler, Yas ve Haz adlı sergiyi yakından incelediler.

Sergi gezisinin ardından öğrenciler, Eskişehir’in tarihi Odunpazarı Evleri’ni ve Balmumu Heykel Müzesi’ni keşfetmek için yola çıktılar. Porsuk Çayı’nda gondol turuna katılan öğrenciler, şehrin güzelliklerini su üzerinden keşfetme fırsatı buldular. Eskişehir’deki bu etkinlik, öğrencilerin sanatın farklı yönlerini keşfetmelerine ve ilham almalarına olanak tanıdı.