18 Tem 2024

İTALYA ROMA’DA YERLEŞİK QUASAR INSTITUTE FOR ADVANCED DESIGN’DAN CEO & AKADEMİK İŞLER DİREKTÖRÜ LUNA TODARO VE ŞİRKET YÖNETİMİ EĞİTMENİ RICCARDO LAURINA 17 TEMMUZ 2024 TARİHİNDE ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİKLERİ KAPSAMINDA PROGRAMIMIZI ZİYARET ETTİ.

Misafirlerimiz, Gedik Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım programı hocalarımız Öğr. Gör. Sonad Tanyel, Öğr. Gör. Seda Müftüoğlu, Öğr. Gör. Halime Sanem Özkan ve Dış İlişkiler ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yücel Kamar ile bir araya geldiler. Hocalarımız eşliğinde laboratuvarların gezilmesi ve öğrenci işlerinin incelenmesinin ardından gerçekleşen toplantıda program müfredatı ve derslerin işleyişi hakkında konuşmalar gerçekleştirildi.