2 Şub 2024

ÖĞR. GÖR. İREM ALTAN AKSU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLEN THU DERSİ KAPSAMINDA “SPOR DOLU MİNİKLER” PROJESİNİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” sözüyle başlanılan; çocukların bedensel faaliyetlerini, zihinsel süreçlerini ve hareketli dünyalarına sporu yerleştirmeyi amaçlayan proje ekibi spor yoluyla oyunlaştırılan açık ve kapalı hava etkinliklerini tamamladılar.

Pendik Ahmet Yesevi Anaokulunda anaokulu öğrencilerine yönelik bu projede; proje ekibini Esra Karaduman, Buse Ceren Toprak, Figen Şirin ve İpek Güven yer aldı. Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Pendik Ahmet Yesevi Anaokulu Müdürü Şeref Seçginli, proje ekibine plaket ve Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

Projeye destekleri için Pendik Ahmet Yesevi Anaokuluna teşekkür ederiz.