2 Şub 2024

ÖĞR. GÖR. İREM ALTAN AKSU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLEN THU KAPSAMINDA “BAHÇE SÜSLEME” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pendik Ahmet Yesevi Anaokulunda 12 haftalık süreçte anaokulu öğrencileriyle beraber geri dönüşüm materyalleriyle anaokulunun bahçesi süslendi. Çocuk Gelişimi Programı 2.Sınıf öğrencilerinden Beyza AKTAŞ tarafından tamamlandı.

Çocuklarla beraber çiçekler için topraklar kazıldı ve beraber bahçe süslendi. Bu sayede çocukların yer aldığı Bahçe süsleme projesi tamamlandı.
Proje bitiminde Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Pendik Ahmet Yesevi Anaokulunun müdürü Şeref SEÇGİNLİ proje üyesine Teşekkür Belgesi ve plaket takdiminde bulunarak başarılarının devamını diledi.