2 Şub 2024

ÖĞR. GÖR. İREM ALTAN AKSU KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE YÜRÜTÜLEN TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ KAPSAMINDA “HAYVANLARA MAMA DURAĞI” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayvan sevgisi ve tüm canlıların yaşam hakkında olan saygının özümsenmesi için okul öncesi dönem çocukların ile yapılan bu proje Pendik Ahmet Yesevi Anaokulunda gerçekleştirildi. Projenin temel amacı Okul öncesi dönemi çocuklarının sokak hayvanlarına karşı bilinçlenmesi olarak belirlendi.

Her hafta adım adım süren bu projede çocuklarla beraber mama kapları oluşturuldu. Çocuklarla birlikte sokak hayvanları beslenmesi için önemli noktalara konuldu. Her sınıfın belirli aralıklarla mama kaplarını kontrol ederek sorumluluk alması sağlandı. Çocuklara hayvanlara karşı bilinçlendirmeyi sağlayan bu proje 12 haftada tamamlanmıştır.

Proje bitiminde Gedik MYO Konferans Salonunda düzenlenen THU Proje Sunumları toplantısına katılan Pendik Ahmet Yesevi Anaokulunun müdürü Şeref SEÇGİNLİ proje üyesi Sude YEĞİN ’e Teşekkür Belgesi ve plaket takdiminde bulunarak başarılarının devamını diledi.