24 Haz 2019

Öğretim Görevlisi Elvan DÜRBİN Öğrencileriyle Birlikte “Sosyal Sorumluluk Projesi” Dersi Kapsamında Çeşitli Projeler Gerçekleştirdi

Gedik Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz ve proje danışmanı Öğr. Gör. Elvan Dürbin “Sosyal Sorumluluk Projesi” dersi kapsamında sokak hayvanları, yaşlılar ve çocuklara yönelik çeşitli projeler gerçekleştirdi.

Proje kapsamında öğrencilerin, farklı toplumsal gruplarla iletişim içinde olması, içinde yaşadıkları topluma olumlu katkılar yapmanın aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğu bilincine varılması hedeflendi. Projeler sonucunda, her yıl yeni öğrenciler ve yeni projelerle,  öğrencilerimizin öğrenim hayatı boyunca aldıkları eğitimin dışında, özgüvenleri gelişmiş,  topluma duyarlı bireyler olmalarına katkı yapmaları sağlanmaktadır.

Bahar döneminde yürütülen projeler:

1. Oyun Arkadaşları – Proje ekibi:  Birsen DİNÇER, Ayşe Nur BELEN,  Melisa KARATAY, Süheyla DEMİR, Beyza Nur KELEŞ
  2. Sevimli Dostlar – Proje ekibi: Tuğba Bektaş, Hakan Dinçer
  3. Mutlu Bir Gün – Proje ekibi: Nazan YİĞİT, Şenol KOÇTAŞ, Hilal ÇİMENOĞLU, Hüseyin GÜZEL
  4. Sokak Hayvanları– ekibi: Sümeyra MERAKLI, Buse IŞIK, Muhammet ÇAĞLI, Cengiz ÇELİK, Eser HAKVAR
  5. Sevimli Patiler– ekibi: Ceylan ŞAHİNKAYA, Tuğba ÇELİK , Mizgin OĞUZ, Bilgihan PAÇACI