16 Nis 2024

REFORMİST SİGORTACILAR PLATFORMU İLE KARİYER GÜNÜ’24

Dr. Öğr. Üyesi Esra İŞBİLEN DURU’nun danışmanlığında faaliyet gösteren İGÜN Finans Kulübü olarak, 27/03/2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz “Reformist Sigortacılar Platformu ile Kariyer Günü” isimli etkinlikte sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren yedi ayrı işletmenin üst düzey yöneticisini ve/veya kurucusunu ağırladık. Deneyimlerini bizimle paylaşan değerli misafirlerimiz RSP İcra Kurulu Başkanı Eyyup ÇELİK’e; Auto King Kurumsal Satış ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serpil AKYOL ERDEN’e; TRAMER ve Sigorta Bilgi Merkezi Eski Genel Müdürü Mehmet ÜST’e; Canan Evren Sigorta Aracılık Hizmetleri Şirket Ortağı Eda ALPTEKİN’e; Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği Kıdemli Müşteri Temsilcisi Ezgi Nur KAYA’ya; AXA Sigorta İnsan Kaynakları Uzmanı Ezgi Nur KAYA’ya; AXA Sigorta Kadıköy Bölge Satış Müdürü Yasin BEKTAŞ’a teşekkür ederiz.

Deneyimlerini bizimle paylaşan değerli misafirlerimizin yanı sıra, etkinliğe katılım göstererek konuşmacı olarak yer almasından gurur duyduğumuz mezun öğrencimiz Ümit Güven AKÇAKAYA, RSP üyesi öğrencimiz Fırat SEKENDÜR ve etkinliğe destek sağlayan Öğr. Gör. Janberk OKAN ve Öğr. Gör. Nilüfer BAYRAKER hocalarımıza teşekkür ederiz.