4 Eki 2023

Swissotel The Bosphorus’ta yapılan “2. Uluslararası Sigorta Zirvesi”ne İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı akademik personelleri Öğr. Gör. Dr. Esra İŞBİLEN DURU ve Öğr. Gör. Janberk OKAN katılım sağlamıştır.

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nin 12. Sigorta Haftası kapsamında düzenlediği “Afet Riskleri ve Sigorta: Afetlerin Etkilerini Azaltmada Sigortacıların Rolü” temalı 25-26 Eylül tarihlerinde Swissotel The Bosphorus’ta yapılan “2. Uluslararası Sigorta Zirvesi”ne sektör paydaşlarının yanı sıra İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı akademik personelleri Öğr. Gör. Dr. Esra İŞBİLEN DURU ve Öğr. Gör. Janberk OKAN katılım sağlamıştır.