28 Haz 2022

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMI TARAFINDAN ENGELLERİ AŞAN ÇOCUKLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, danışmanlığını Öğr. Gör. Elvan DÜRBİN GÜMÜŞ ‘ün yaptığı  “Bir Kitap Bir Çocuk ”isimli proje de öğrencilerimiz Çağla DERECİ-Eylem GÜNDÜZ- Hafsa Nur BAYRAK- Nisa PETEK- Rabia AKYOL belediye ile işbirliği yaparak 10 hafta boyunca projelerini sürdürdüler.

Proje Kapsamında,

Özel ilgiye gereksinim duyan çocuklarımıza bireysel becerilerinin farkında olmaları konusunda yardımcı olmak, sosyal ortamlarda iletişim kurmaları konusunda cesaretlendirmek ve yaratıcılıklarını sergileyebilecek ortamlar oluşturmak amacıyla 10 hafta boyunca Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenlendi.