22 Haz 2023

TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN İYİLİK SENSİZ OLMAZ PROJESİ SONA ERDİ

Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, danışmanlığını Öğr. Gör. Elvan DÜRBİN GÜMÜŞ ‘ün danışmanlığında  “İyilik Sensiz Olmaz ”isimli proje de öğrencilerimiz Selin DÖNMEZ, Betül AYKAÇ, İrem GENÇ, Zehra ATICI, Esma ÖZTÜRK, Melisa KEKLİK, Sibel ÇORAPÇI, Halide Sena ÇAM, Nesrin ŞASICI, Amine ÇELİK, Derya ÖZEL, Muhammet Can SOYLU çeşitli kurumlar ve belediyelerle işbirliği yaparak 12 hafta boyunca projelerini sürdürdü.

Proje Kapsamında,

1- AFAD TUZLA MAFOM

2- ÇAYIR OVA BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

3- KARTAL ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ

4- PENDIK CAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ

5- PENDIK KIZILAY ŞUBESİ

6- PENDİK MEB

Öğrencilerimiz, işbirliği yaparak depremzede bireyler için yardım kampanyalarına destekte bulundular. Bu çerçevede,  bölge ihtiyaçlarını sürekli takip ederek öncelikli ihtiyaçlar belirlendi. Bu kapsamda yardım kampanyalarını yürütüldü. Toplanan yardımlar bölgeye ulaştırıldı ve ulaştırılmaya devam etmektedir. Pendik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pendik Kaymakamlığı ile görüşülerek öğrencilerimiz Kurtköy İlkokulunda her hafta depremde zarar gören çocuklara sosyal destekte bulundular.