6 Kas 2023

Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini sürdüren ve dünya gastronomi etkinlikleri içerisinde ilk iki sırada yer alan, bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde “Geography” teması çerçevesinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşmiştir. Gedik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı olarak Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Huriye ZAFERA ve Program Başkanı Öğr. Gör. Tuğçe CEBECİ, Aşçılık programı öğrencileri ile etkinliğe katılım sağlamıştır.