29 May 2024

GÖRSEL İLETIŞIM TASARIMI BÖLÜMÜ 2023, 1. DÖNEM, 2209 A TÜBİTAK PROJE TOPLANTISI, PROJE SAHİBİ ÖĞRENCİLERLE YAPILDI.

29.Mayıs.2024, Çarşamba günü saat: 13:00’de KARTAL Kampüsü, B Blok 7.Kat, Toplantı Salonu’nda, daha önce duyurulduğu gibi; Kabul edilmiş 5 TUBİTAK Projesinin sorumlusu öğrecileri ile  Bölüm Başkanlığı yönetiminde toplantı yapıldı. Gündem olarak; Anket aşamasındaki projeler, biten anketlerin nasıl değerlendirileceği, TUBİTAK projesi yazımı için link ve toplantı önerisi, TUBİTAK Proje yazım raporu örneği vb. Paylaşımların görüşüldüğü toplantı sonunda sorunlar tespit edildi ve sürecin izlenmesi ile ilgili tarihler belirlendi.

Daha önce törende verilemeyen Teşekkür Belgeleri, öğrencilerimize Bölüm Başkanlığı tarafından tebrik edilerek dağıtıldı.