19 Nis 2024

“KARİYER YÖNETİMİNDE PROFESYONEL KOÇLUĞUN ETKİSİ” PANELİ GERÇEKLEŞTİ.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün 18.Nisan.2024 Perşembe günü saat:14:30’da Konferans Salonu’nda başlayan “Kariyer Planlamasında Profesyonel Koçluğun Etkisi”

Panel Etkinliğinde Konuşmacılar: Ayça AYTAÇ PCC, MYK Belgeli Profesyonel Koç Eğitim ve Kariyer Danışmanı, Eğitmen. Konuşmacı: Cem Galip KAHVECİ PCC Psikolog, Profesyonel İşletme Kariyer Koçu (ICF),

Eğitmen – Moderatör olarak da: Doç.Dr. Deniz AKÇAY BALCI, Dr. Öğr. Üyes, Ahmet ERKASAP hocalarımız sorular yönelterek konuşmacıların anlatımları ile dinleyici öğrenciler arasında iletişim kurulmasını sağladılar.

Öğrencilerimizden panelistlere yöneltilen samimi sorular çok güzel açıklama ve yanıtlarla karşılık buldu…

Ayça AYTAÇ , Cem Galip KAHVECİ, Panelistlerimize, etkinliği öneren Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Deniz AKÇAY BALCI hocamıza, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğr. Üyesi; Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ERKASAP hocamıza, Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce) Bölümü Öğr. Üyesi; Dr. Öğr. Üyesi Metin Toptaş hocamıza panel süreci içindeki tüm katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.