13 Nis 2022

AB ve Spor Araştırmaları Sempozyumunun İlk Günü GEDİK Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi’nin 2021-2022 Akademik yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen AB ve Spor Araştırmaları Sempozyumu,  ilk gününde Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet TEMURCIYI” Spor Diplomasi” konusu ile, Prof. Dr. Guirka DİMİTROV, Ulusal Spor Akademisi, Jimnastik Bölümü ” “Ritmik ve Estetik Cimnastik Öğrencilerinin Ritim Becerilerinin Araştırılması” konusu ile Prof.Dr Christer MALM, Umeå Üniversitesi Halk Sağlığı ve Rehabilitasyon, Umeå, İsçev, “Kan Dopingi” konusu ile, Doç. Dr. Hakan ALTINPULLUK,Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Öğretim Bölümü ” Sanal Gerçeklik, Metaverse ve E-Spor” (Online)” konusu ile Gedik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonumuzda ağırladık.