4 Haz 2015

+1T Gazete Tasarım Günleri Başlıyor

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, 3. Sınıf Öğrencisi Tuğba TAŞTAN,Eda ARSLANOĞLU, Seda ARSLANOĞLU. 1. Sınıf Öğrencileri; Sena ARTAR, Nur KOÇOĞLU, Şahan KÖSE, Kemal SALMANOĞLU’nun Önce Dijital – +1T GAZETE TASARIM GÜNLERİ 2015” “Seminerlerine katılmak üzere yaptıkları başvuruları kabul edildi.

Bu yıl 10.’su düzenlenecek olan “ +1T Gazete Tasarım Günleri” ‘nin konusu “Tasarımda Dijital Devrim”. Sadece lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan ve başvuru ile kabul edilen öğrencilerin katılacağı Seminerler 8 gün sürecek ve yaklaşık 400 öğrenci bu seminerlerden yararlanacak. Gazete ortamında grafik tasarımın ve haberciliğin temel başlıklarını harmanlayacak şekilde planlanmış, Prof. Sadık Karamustafa, Prof. Bülent Erkmen, Jon Hill, Wilson Andrews, Hasan Yalçın, Juan Velasco, Mario Garcia, Stephen Komives, Mary Anne Golon, John Grimwade, Melissa Bell, Miranda Mulligan, Dan Zedek, Nedim Hazar, Juliette Cezzar, Oytun Şengül ve daha bir çok dünyaca ünlü fotoğrafçılar, dizayn direktörleri, illüstratörler, infografik tasarımcıları, sosyal medya uzmanları, reklamcılar ve karikatüristler ” +1T Gazete Tasarım Günleri’nde” öğrencilere hitap ediyor.