20 Haz 2016

2015-2016 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Gedik Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 17 Haziran 2016 tarihinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da düzenlendi.

Renkli gösterilerle başlayan tören, başta Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya GEDİK, Rektör Prof. Dr. Berrak KURTULUŞ olmak üzere, akademik kadro ve Gedik Holding yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrencilere, eğitim hayatları boyunca aldıkları eğitimin, yaşamlarının geri kalanı için önemli bir teminat olduğunun önemini hatırlatan Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya GEDİK ve Rektör Prof. Dr. Berrak KURTULUŞ; ilk lisans mezunlarını vermenin heyecanı ve gururuyla tüm mezunları tebrik ederek, ileriki hayatları için başarı dileklerini sundu.

Gedik Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Programı; öğrencilerin diploma töreni ve kep atma seremonisi ile son buldu.