26 May 2016

2015 İhracatın Metalik Yıldızı Gedik Kaynak

İDDMİB – İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, metal sektörüne yönelik ihracatta başarıya imza atan yıldız şirketleri 17 Mayıs 2016 Salı günü, Taksim Grand Hyatt Hotel’de düzenlediği “İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni”nde ödüllendirdi.
2015 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda 80’den fazla ülkeye ihracat yapan Gedik Kaynak, kendi sektöründe “En Çok Ülkeye İhracat Yapan Orta Ölçekli İhracatçılar” kategorisinde kaynak malzemeleri kategorisinde bu yıl da 1. Firma seçilerek “2015 İhracatın Metalik Yıldızı” ve şampiyonu oldu.
Törene T.C. Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez,Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki ve İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Rıdvan Mertöz katıldı.
Hülya Gedik ödülü İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Rıdvan Mertöz’ün elinden aldı.
İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), İMMİB Genel Sekreterliği çatısı altındaki altı birlikten biri olup döküm, mutfak eşyaları, evyeler gibi demir-çelikten mamul eşyalar; profil, boru, yassı ürünler ve inşaat malzemeleri gibi alüminyum mamulleri; bakır ürünler, el aletleri, kilitler ve hırdavat malzemeleri ile iştigal etmektedir.

Aday Bilgi
💬 Bilgi almak istiyorum.
Gedik Üniversitesi
Merhabalar 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?