2 Tem 2024

2024 Yılı “Emekliler Yılı” İlan Edildi

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna açıklandığı üzere 2024 yılı, “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmiştir. Emekliler Yılı kapsamında İstanbul Gedik Üniversitesi ile Pendik Sosyal Güvenlik Merkezi iş birliği içerisinde emeklilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmelerine ve sosyalleşmelerine imkan sağlayacak çeşitli faaliyetler ve eğitim programları düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu işbirliği, emeklilerimizin yaşamlarına değer katacak ve topluma aktif katılımlarını teşvik edecektir.

İstanbul Gedik Üniversitesi ile İstanbul  Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü  işbirliğiyle, emeklilerimizin daha kaliteli bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştireceğimiz  bu anlamlı proje dahilinde yapılacak etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz.