24 Kas 2022

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında “Hocalarımızla Buluşuyoruz” etkinliği gerçekleştirildi

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Endüstri Kulübü iş birliğinde düzenlenen “Hocalarımızla Buluşuyoruz” etkinliği öğrencilerimizin, akademisyenlerimizin ve konuk olan değerli hocalarımızın katılımıyla bugün Kartal Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ethem Soner ÇELİKKOL, Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülsün Ayhan AYGÖRMEZ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Tülay ORTABAĞ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Yavuz TAŞKIRAN, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Bahaddin SİNSOYSAL, Adalet   Meslek Yüksekokul Müdürü Vekili Dr. Öğr. Üyesi Mazlum DOĞAN ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Antonina  NEMTINOVA eğitim hayatına nasıl başladıklarını, yaşadıkları zorlukları ve mesleklerindeki motivasyon kaynaklarından bahsetti.

Soru- cevap şeklinde gerçekleşen etkinlik sonunda değerli hocalarımıza İstanbul Gedik Üniversitesi Endüstri Kulübü yönetim kurulunca çiçek takdim edildi. Emeklerinden ötürü Endüstri Mühendisliği hocamız Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Çelikkol’a, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Levent Yılmaz’a, Endüstri Mühendisliği Kulübüne ve katılım sağlayan hocalarımıza teşekkür ederiz.