2 Ağu 2023

26 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 17.00-18.00 arasında Fakültemiz Mekatronik Mühendisliği Bölümünce “The Future of Mechatronics Engineering” konulu Webinar gerçekleştirilmiştir. Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Savaş Dilibal’ın moderatörlüğünü yaptığı webinarda Technical University of Cluj-Napuca  (Romanya) Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sergiu-Dan Stan ve University of Niş (Sırbistan) Makine Tasarım Mühendisliği Öğretim Üyesi Milan Banic sunumlarını yapmışlardır. Webinar, her üç üniversiteden Öğretim Üyesi ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirilen soru/cevap kısmının ardından sona ermiştir.