30 Nis 2023

3. Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongresi 1. Hazırlık Çalıştayı, İstanbul Gedik Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

30 Nisan 2023 (Bugün) gerçekleştirilen Çalıştay Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Çalıştay, Dr. Öğr. Üyesi Osman YILMAZCAN (1. Çalıştay Dönem Başkanı) konuşması ve sunumu ile başladı. Prof. Dr. Ali AKDEMİR (Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongre Başkanı), Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet KESİK ‘in konuşması ve sunumları ile devam etti. 2024 yılında gerçekleşecek 3. Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongresinin Organizasyonunda İstanbul GEDİK Üniversitesinin de paydaş olacağı ilan edildi. 2024 yılında Organize edilecek 3. Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongresi’nin ana teması; “Örgütlerin yönetimi, liderlik midir?, takım oyunu mudur?” olarak belirlenmiştir. Çalıştay Katılımcılarının konuşmaları, katılım belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle 1. Hazırlık Çalıştay Programı sona erdi.